www.ilm.ro Despre noiHusqvarnaFerrariVerdinaHusqvarna ConstructBoschPROMOTIIContact

Categoria: "Tractoare pentru tuns gazon"

Masini de tuns gazon - campanie 2024

poza

poza

poza

Husqvarna TC 138

 

TC 138 este un tractor de capacitate medie, ideal pentru grădinile de dimensiuni medii. Colectarea se face ușor si eficient, iar coșul colector se poate goli ușor chiar de pe scaunul operatorului. Transmisia automată hidrostatică face condusul o plăcere.

 

Afiseaza tot »

Husqvarna TC 242

 

 

Tractorul TC 242 este ideal pentru grădini mari care au nevoie de un tractor durabil, confortabil și manevrabil. Este un tractor care oferă o colectare deosebit de eficientă a firelor de iarbă, dar și al frunzelor, lăsând în urmă un gazon perfect. Colectorul poate fi golit direct din scaunul operatorului. Echipat cu un motor puternic și transmisie automata hidrostatică, condusul este o placere. În plus, sistemul patentat de direcție U-Cut™ ajută la manevrarea in spații înguste.

 

Afiseaza tot »

Husqvarna TC 238

 

 

Tractorul TC 238 este ideal pentru grădini mari care au nevoie de un tractor durabil, confortabil și manevrabil. Este un tractor care oferă o colectare deosebit de eficientă a firelor de iarbă, dar și al frunzelor, lăsând în urmă un gazon perfect. Colectorul poate fi golit direct din scaunul operatorului. Echipat cu un motor puternic și transmisie automata hidrostatică, condusul este o placere. În plus, sistemul patentat de direcție U-Cut™ ajută la manevrarea in spații înguste.

 

Afiseaza tot »

Husqvarna TC 342

 

 

Husqvarna TC 342 este un tractor ultra-performant, dedicat utilizării pe suprafețe întinse. Este un tractor care oferă o colectare deosebit de eficientă a firelor de iarbă, dar și al frunzelor, lăsând în urmă un gazon perfect. Colectorul poate fi golit direct din scaunul operatorului. Echipat cu un motor puternic și transmisie automata hidrostatică cu mai multe trepte de viteză, condusul este o placere. În plus, sistemul patentat de direcție U-Cut™ ajută la manevrarea in spații înguste.

 

Afiseaza tot »

Husqvarna TC 142

 

TC 142 este un tractor de capacitate medie, echipat cu un un motor puternic cu doi cilindrii, dotat cu functie de pornire usoara. Colectarea se face usor si eficient, iar coșul colector se poate goli usor chiar de pe scaunul operatorului. Transmisia automată hidrostatică face condusul o plăcere.

 

Afiseaza tot »