www.ilm.ro Despre noiHusqvarnaFerrariVerdinaHusqvarna ConstructBoschPROMOTIIContact

Categoria: "Echipament de protecție"

Pantaloni de protectie Light 20, model A


O versiune mai simpla a pantalonilor de protectie Pro Light, dar cu aceleasi avantaje. Are noua straturi de material protector pentru picior in fata si cinci centimetri deasupra cusaturilor laterale.
Doua buzunare in partea din fata, buzunare la spate cu fermoar si buzunar pentru rigla.

Protectii pentru auz, pentru gradinari

Un model mai simplu de banda pentru protectia auzului, cu presiune redusa asupra capului. Castile sunt rezistente la impact si sunt realizate din plastic ABS. Se pot completa cu vizor.

Bluza forestiera Light


Realizata din 80% poliester si 20% bumbac. Dispune de un fermoar ascuns, de un buzunar in fata, cu fermoar si de unul pe partea interioara, pentru telefonul mobil. Parte extinsa in spate si elastic in talie. Guler inalt.

Casca de protectie- orange

Casca echipata cu vizor, protectie pentru auz, parasolar si protectie pentru gat. Parti interioare inlocuibile si orificii de aerisire. Vederea prin vizor este buna, iar apa se scurge de pe vizor; este rezistenta la razele UV, de asemenea. Vizorul este intarit, iar acest lucru face casca mult mai stabila.
Protectia pentru auz este ajustabila vertical si fata- spate. Aceasta izoleaza bine, fara o presiune excesiva. Casca a fost testata si respecta normativele EN 397 si ANSI Z89.1 - 1997 Class G-E.
Respecta normativele pentru rigiditate laterala, metal topit si temperatura scazuta (–40°C). Protectia pentru auz a fost testata si respecta normativele EN 352-3 25 dB (A) NRR. Vizorul a fost testat si respecta normativele EN 1731.

Manusi Spandex - cinci degete


Manusi de calitate superioara, cu imbunatatiri, din Spandex si mai multa piele, pentru un confort mai bun.
Manusile au palma din piele si spatele din Spandex, un material extensibil, ce impiedica patrunderea apei. Inchidere cu Velcri si manseta de inalta calitate.

Manusi Comfort - cinci degete, cu protectie la actiunea ferastraului

Manusi cu ajustare si palma intarita. Partile expuse sunt intarite cu piele. Cu piele de caprioara, rezistenta la apa, la interior si tesatura din poliester, tmpotriva patrunderii apei, pe spate.

Afiseaza tot »

Manusi Comfort- cinci degete


Manusi cu ajustare si palma intarita. Partile expuse sunt intarite cu piele.
Cu piele de caprioara, rezistenta la apa pe interior si tesatura de poliester, impotriva patrunderii apei, pe spate.

Afiseaza tot »