www.ilm.ro Despre noiHusqvarnaFerrariVerdinaHusqvarna ConstructBoschPROMOTIIContact

Categoria: "Motounelte pentru gard viu"

Campanie Husqvarna - primvara 2024

poza

poza 

poza

poza

poza

poza

poza

poza

poza

poza

poza

poza

poza

Husqvarna 122HD60

Husqvarna 122HD60 este un fierăstrău pentru tuns gardul viu, silenţios şi uşor, pentru uz casnic, cu funcţii uşor de utilizat, cum ar fi Smart Start® şi cu mânerul din spate reglabil.

Afiseaza tot »

Husqvarna 325HD60x

Husqvarna 325HD60x a fost dezvoltat pentru a combina designul ergonomic cu inalta calitate si excelentele performante in taiere. Este echipata cu motor E- TECH si cu sistemul de amortizare a vibratiilor LowVib.

Afiseaza tot »

Husqvarna 226HD75S

 

Husqvarna 226HD75S este un fierăstrău pentru tuns gardul viu deosebit de bine echilibrat cu lama zimţată pe ambele margini, cu motor X-Torq®. Designul robust conduce la o durată de viaţă lungă a fierăstrăului în condiţii dure de utilizare. 

 

Afiseaza tot »

Husqvarna 226HD60S

 

Husqvarna 226HD60S este un fierăstrău pentru tuns gardul viu deosebit de bine echilibrat cu lama zimţată pe ambele margini, cu motor X-Torq®. Designul robust conduce la o durată de viaţă lungă a fierăstrăului în condiţii dure de utilizare. 

 

Afiseaza tot »

Husqvarna 327HE4x

Un fierăstrău profesional pentru tuns gardul viu, foarte flexibi, cu lama tăietoare reglabilă şi tija foarte lungă. Motorul, care serveşte ca şi contragreutate a lamei tăietoare, face fierăstrăul extrem de confortabil şi uşor de folosit la tunsul gardurilor vii înalte, fără a fi neceară folosirea unei scări. Fierăstrăul este echipat cu motorul E-TECH® II cu emisii de noxe reduse.

Afiseaza tot »

Husqvarna 327HE3x

Un fierăstrău profesional pentru tuns gardul viu, foarte flexibil, cu lama tăietoare reglabilă. Motorul serveşte ca şi contragreutate pentru lama tăietoare făcând în acest fel un utilaj foarte bine echilibrat şi uşor de folosit. Raza de acţiune şi lama tăietoare reglabilă îl fac potrivil atât pentru gardurile vii înalte cât şi joase, cu sau fără scară.Este echipat cu motorul nostru E-TECH® II.

 

Afiseaza tot »

Husqvarna 325HD75x

Husqvarna 325HD75x a fost dezvoltat pentru a combina designul ergonomic cu inalta calitate si excelentele performante in taiere. Este echipata cu motor E- TECH si cu sistemul de amortizare a vibratiilor LowVib.

Afiseaza tot »