www.ilm.ro Despre noiHusqvarnaFerrariVerdinaHusqvarna ConstructBoschPROMOTIIContact

Categoria: "Mașini de tuns gazonul"

Masini de tuns gazon - campanie 2024

poza

poza

poza

Husqvarna W 53CSB

 

W 53 CSB este o maşină autopropulsată profesională de tuns gazonul cu lățimea mesei de tăiere de 53 cm, fabricată din aluminiu, cu mâner ergonomic şi motor OHV de la Kawasaki. Roţile maşinii sunt de aluminiu îmbrăcat în cauciuc natural şi au rulmenţi cu bile dublii. Sistemul de tracţiune al maşinii dispune de o cutie de viteze cu trei trepte şi ambreiaj conic pentru o funcţionare cât mai lină. Modelul W 53 CSB este echipat cu sistemul BBC (ambreiaj pentru frâna cuţitului) care permite utilizatorului să se îndepărteze de maşină fără să oprească motorul. Colectorul de capacitate mare are un mâner pentru detaşarea şi repoziţionarea colectorului. Toate maşinile din seria W 53 sunt construite pentru uz profesional şi dispun de o durată de viaţă extinsă.

Afiseaza tot »

Husqvarna 54

 

Modelul 54 este o cositoare tradiţională, robustă, cu cilindru, perfectă pentru peluzele mici. Manevrabilitatea, durabilitatea şi excelentele rezultate obţinute la tăiere diferenţiază această cositoare de restul cositoarelor.

Afiseaza tot »

Husqvarna LC356V

Cositoare cu colector, robustă şi foarte eficientă pentru grădini mai mari. Este construită pe o punte tăietoare durabilă, din oţel sudat şi prevăzută cu un motor OHC puternic şi uşor de pornit. Uşor şi confortabil de manevrat datorită sistemului de propulsie inovator AutoWalk™ 2. Seria LC 356 oferă posibilitatea de a alege între trei metode de tăiere.

Afiseaza tot »

Husqvarna LC 348V

Masina de tuns de dimensiuni mari, cu autopropulsie cu viteză variabila. Tunde gazonul cu o precizie deosebita datorită technologiei AFTech™: cuțitul tăietor crează un curent de aer ce ridică firele de iarbă inainte de a fi tăiate de cuțit. De asemenea, acest curent de aer ascendent aspiră iarba si o trimite către coșul colector. Acest proces umple coșul colector mult mai eficient decât o mașină de gazon obișnuită.

Afiseaza tot »

Husvarna LC 153S

O maşină de tuns gazonul autopropulsată, potrivită spaţiilor largi. Este echipată cu o masă de tăiere rodustă din oţel şi mânere ergomonice cu inserţii moi. Dispune de un motor puternic Briggs & Stratton. Alte caracteristici tehnice sunt sistemul TrioClip, reglarea centralizată a înălţimii de tăiere şi roţile cu rulmenţi cu bile.

 

Afiseaza tot »

Husqvarna LC 153

O maşină de tuns gazonul lată, cu masa de tăiere din oţel, care oferă două modalităţi de tăiere: Colecteare şi BioClip ( acoperire cu strat protector). Este echipată cu roţi spate mari pentru o manevrabilitate mai bună şi un colector de dimensiuni mari.

Afiseaza tot »